Betonnen jerseys

Betonnen jerseys

Betonnen jerseys

Herkent u de situatie waar een vrachtwagen zich vergist van inrit bij het laden of lossen van goederen? Een ongeluk veroorzaakt door gebrek aan afscherming? Een chauffeur die niet correct in uw laad- en loszone staat door een ontbrekende indeling. Een samenkomst van verkeerstromen die zowel voetgangers, fietsers, auto’s als vrachtwagens op hetzelfde punt brengt zonder enige begeleiding? Al deze situaties leiden tot extra manoeuvres, schade, frustraties, chaos en tijdverlies. Makkelijk te vermijden door het plaatsen van betonnen jerseys.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom separatoren?

Door het plaatsen van gekleurde betonnen jerseys verhoogt u de efficiëntie, veiligheid, zichtbaarheid en imago van uw bedrijf. Er is een duidelijke structuur, overzicht én extra aanrijdbeveiliging voor het verkeer binnen uw bedrijf. Vooral op het hoogtepunt van de dag, wanneer meerdere chauffeurs het terrein op- en afrijden, kan chaos ontstaan zonder een duidelijke indeling.

Onze jerseys hebben als hoofdfunctie het afschermen van wandelpaden en voetgangerszones en het afbakenen van uw parkeerterrein, rijbanen of parkeergarages. Daarom is het belangrijk dat de jerseys opvallende kleuren hebben. Remotec kan de jerseys in tientallen kleuren spuiten, op maat van uw wens.

De betonnen jerseys zijn van de hoogste kwaliteit waardoor ze jaren meegaan. Dit maakt de verkeersstroom gemakkelijker, sneller en veiliger wat op termijn zorgt voor een verhoogde efficiëntie.

De Remotec-expertise

In de laatste 30 jaar is Remotec uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met meer dan 75 medewerkers die altijd voor u klaar staan. Dankzij hen heeft Remotec de kaap van 3500 klanten en meer dan 5000 producten bereikt. We zijn uw ideale partner voor professionele begeleiding in het proces bij het installeren van betonnen jerseys.

Remotec komt bij u ter plaatse om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie die om betonnen jerseys vraagt. Terwijl onze experts alles uittekenen en opmeten kan u ook bij hen terecht voor eventuele vragen of wensen. Op het einde van de analyse bespreekt u enkele mogelijke data voor de installatie. Indien het gekozen tijdstip toch op een redelijk druk moment valt hoeft u zich geen zorgen te maken. Het ervaren Remotec team neemt enkel de hoogstnodige ruimte in zodat uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

De volgende stap

U kan bij Remotec altijd terecht voor een gratis analyse. Een technische medewerker komt ter plaatse om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en verzamelt enkele gegevens om zo een eerste offerte op te stellen. Deze offerte zal binnen 48u na de analyse opgesteld en verstuurd worden. Wij zijn trots op onze snelheid en transparantie: twee kenmerken die Remotec hoog in het vaandel draagt. Wanneer u uw goedkeuring geeft voor de offerte, gaan wij voor u aan de slag.

Nog niet volledig overtuigd? Zit u met bijkomende vragen? Had u iets anders in gedachten? Laat Remotec weten waar u zich zorgen over maakt. Door specialisatie in maatwerk past Remotec zich graag aan naar de noden van de klant.

Maak een vrijblijvende afspraak