Biggenruggen

Biggenruggen

Biggenruggen

Een ongeluk is snel gebeurd, ook op een parking. Daarom heeft Remotec biggenruggen om zo kleine ongelukken tijdens het manoeuvreren te vermijden. Deze betonnen park-stops verkleinen de kans op blikschade door wagens en andere voertuigen te beschermen van objecten in de omgeving. Ook zijn ze een goede hulp bij het parkeren door de grenzen voor de achterste wielen van het voertuig aan te geven.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom biggenruggen plaatsen?

Biggenruggen zorgen voor een verhoogde veiligheid op uw bedrijfsterrein. Het zorgt voor minder ongevallen met lichamelijke schade maar ook met stoffelijke schade. Het verhoogt dus niet enkel de veiligheid op uw bedrijfsterrein het kan op lange termijn een kostenbesparing zijn.

Verder is er meer duidelijkheid voor de wagens die op terrein moeten parkeren waardoor er meer structuur en overzicht zal ontstaan. Kortom, een kosten- en tijdsbesparing.

De Remotec-expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weet Remotec wat belangrijk is voor u en uw bedrijf. Dankzij onze innovatieve processen kunnen we de meest kwalitatieve producten produceren die kwaliteit en langdurige oplossingen garanderen.

Daarnaast zijn we trots op meer dan 3500 tevreden klanten. Door onze uitgebreide expertise weten we wat voor uw bedrijf belangrijk is. Naast de biggenruggen hebben we nog een ruim aanbod aan veiligheidsoplossingen voor uw bedrijf, niet enkel voor uw parking maar ook voor binnen in uw productieruimtes, opslagruimtes of magazijn.

De volgende stap

Wil u graag biggenruggen installeren op uw bedrijfsterrein? Of wil u in het hele bedrijf de veiligheid verhogen? Dan bent u bij Remotec aan het juiste adres.

Een van onze experts komt graag ter plaatse om een analyse te maken van uw bedrijfsterrein. Op deze manier kunnen we het juiste advies bieden! Nadat onze expert ter plaatste geweest is mag u binnen 48u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de installatie van de biggenruggen zorgen we voor optimale dienstverlening. We zorgen niet enkel voor een perfecte plaatsing door onze vakmensen. We proberen ook de hinder op uw bedrijfsterrein zo veel mogelijk te beperken door in samenspraak met u een gepast moment vast te leggen om de installatie in te plannen.

Maak een vrijblijvende afspraak