Kegels & accessoires

Kegels & accessoires

Kegels & accessoires

Voor plaatsen die regelmatig voor een bepaalde duur afgebakend moeten zijn heeft Remotec een oplossing. Kegels en hun bijkomende accessoires bieden voor elke situatie een eenvoudige en effectieve oplossing. Ze bestaan in een hele reeks materialen en kleuren, er is dus zeker een type geschikt voor uw project. Kunststof, soepel en vervormbaar, met of zonder knikvoet, voorzien van kettingen of een uittrekbaar lint … er zijn talloze mogelijkheden. Om op elk moment van de dag voor voldoende afscherming te zorgen, kunnen ze allemaal afgewerkt worden met fluorescerende banden.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom kegels als tijdelijke afbakening?

Veiligheid op de werkvloer en bedrijfsterreinen is van essentieel belang. Hierdoor worden arbeidsongevallen zoveel mogelijk vermeden, want deze dragen vaak zware gevolgen met zich mee. Ook mogelijke kleinere risico’s, zoals een natte ruimte na het werk van de kuisvrouw, moeten aangegeven worden om mogelijke nefaste gevolgen te vermijden. Onze kegels bieden dus voordelen voor zowel werknemers als het bedrijf.

Daarnaast is goede signalisatie ook belangrijk voor klanten die in uw bedrijf langskomen, want zij zijn vaak niet op de hoogte van de geldende veiligheidsprotocollen. Goede veiligheidssignalisatie en tijdelijke afbakeningen hebben een positief effect op het bedrijfsimago en mag dus zeker niet over het hoofd gezien worden.

De Remotec-expertise

Remotec heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het aanbieden en inplanten van kegels en hun accessoires. Verder staat Remotec garant voor een goede kwaliteit en service en is efficiëntie zeer belangrijk. Het hele proces verloopt zo snel mogelijk met minimale hinder voor de werking binnen uw bedrijf.

Onze ervaren medewerkers komen bij u langs wanneer u dat past en staan u graag bij om al uw vragen te beantwoorden. Ze zullen u adviseren bij het kiezen van de tijdelijke afbakening die het beste bij u passen.

De volgende stap

Heeft u interesse in kegels en accessoires van Remotec? Contacteer ons nu en vraag vrijblijvend een gratis analyse en offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te luisteren naar uw wensen en zoeken mee naar de beste oplossing. Binnen 48 uur ontvangt u een offerte. Gedurende het hele proces staan wij voor transparantie. We houden u op de hoogte en u heeft inspraak bij elke stap.

Maak een vrijblijvende afspraak