Kickback palen

Kickback palen

Kickback palen

Het is voor een bedrijf essentieel om veiligheid op de eerste plaats te zetten. Dat geldt voor de veiligheid van het personeel, het beschermen van materiaal en gebouwen en het voorkomen van ongelukken. Een manier om dat te doen is het gebruik van kickback palen. Een kickback-paal is een terugverende afbakeningspaal op een flexibele voet. Op die manier kunt u wel grenzen aangeven, zonder voertuigen te beschadigen die de marges verkeerd ingeschat hebben. Zorg voor afbakening op uw parking, in uw stockageruimtes en andere belangrijke bedrijfslocaties

Ze bestaan in een hele reeks materialen en kleuren, er is dus zeker een type geschikt voor uw project. Om op elk moment van de dag voor voldoende afscherming te zorgen, kunnen ze allemaal afgewerkt worden met fluorescerende banden.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis prijsaanvraag
  • Geen aankoopverplichting
kunststof kickback palen als afbakening in magazijn

Het voordeel van kickback palen

Kickback palen nemen weinig plaats in, de afbakeningspaaltjes doen wat ze moeten doen. Simpel, rechtdoorzee, maar zeer efficiënt. U bouwt in feite een zeer solide buffer in tussen uw personeel en materiaal en het verkeer. Veiligheid op de werkvloer en bedrijfsterreinen is van essentieel belang. Hierdoor worden arbeidsongevallen zoveel mogelijk vermeden, want deze dragen vaak zware gevolgen met zich mee.

Daarnaast zijn ze handige gidsen voor klanten of bezoekers die in uw bedrijf langskomen, want zij zijn vaak niet op de hoogte van de geldende veiligheidsprotocollen. Goede veiligheidssignalisatie heeft een positief effect op het bedrijfsimago en mag dus zeker niet over het hoofd gezien worden.

De Remotec-expertise

Remotec staat reeds meer dan 30 jaar garant voor kwaliteitsvolle oplossingen op maat van de klant. We streven steeds naar de best passende oplossing en zijn er trots op dat we al meer dan 3500 klanten succesvol hebben mogen helpen in de afgelopen jaren.

Door te kiezen voor kwalitatieve producten, echte vakmensen en innovatieve technieken en materialen, behouden we onze gekende Remotec-kwaliteit. Dankzij onze in-house productie kunnen we ook instaan voor gehele personalisatie van uw project. Alles gebeurt op maat en naar uw wens. Kies uit de verschillende kleuren, afmetingen en materialen de oplossing die het meest geschikt is voor uw bedrijf en project.

De volgende stap

Een van onze experts komt ter plaatse om de huidige situatie te bekijken en hier een geschikte oplossing aan te bieden. Deze analyse is volledig gratis. Vervolgens zal u binnen 48u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen.

Voor de plaatsingen van het eindproduct zorgen we voor minimale hinder op de werkvloer. Onze VCA-gecertificeerde plaatsingsteams komen ter plaatse op een met u overeengekomen tijdstip en zorgen voor een vlotte plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak