Kolombeschermers

Kolombeschermers

Kolombeschermers

Heeft u ook een groot magazijn of een parkeergarage waar er pilaren of kolommen staan? Dan weet u hoe snel een ongeluk gebeurt en (vracht)verkeer tegen uw pilaren botst. Al die kleine beschadigingen tellen snel op en het constant repareren van de pilaren en wagens evenzeer.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom kolombeschermers?

Door te investeren in kolombeschermers kiest u voor een elegante oplossing van een vervelend probleem. Het zijn misschien wel de meest voor de hand liggende van alle aanrijdbeveiligingen: kolombeschermers. Door een enkele toevoeging aan uw pilaren beschermt u de pilaar zelf en kunt u de manoeuvrerende wagens langer laten meegaan.

Qua personalisatie zijn er minder mogelijkheden bij kolombeschermers dan andere types van aanrijdbeveiliging maar ze zijn wel intens functioneel. Toch zijn ook hier verschillende opties wat materiaal en afmetingen betreft. Kies dus zeker de kolombeschermers die passen bij uw noden.

Goede kolombescherming gaat jaren mee en bespaart u veel geld uit in reparatiekosten.

De Remotec-expertise

Remotec heeft meer dan 75 medewerkers die altijd voor u klaar staan. In de afgelopen 30 jaar hebben we meer dan 5000 producten geplaatst bij meer dan 3500 klanten. Onze ervaring is dan ook amper te evenaren en we hebben alle vertrouwen dat we ook uw project tot een goed einde kunnen brengen.

Onze vakkundige teams komen bij u ter plaatste om alles op te meten, waarna we de kolombeschermers in de gewenste afmetingen en het gewenste materiaal zullen voorbereiden. Tijdens de installatie kan u gerust zijn, onze teams nemen niet meer dan de hoogstnodige ruimte en tijd in. Zo moet u uw eigen werkzaamheden amper of niet stilleggen. Uiteraard bekijken we samen wanneer de installatie het best ingepland kan worden en zal Remotec zich daaraan aanpassen in de mate van het mogelijke.

De volgende stap

Wanneer u uw gratis analyse aanvraagt, stuurt Remotec een technisch medewerker naar uw bedrijfsterrein om daar de situatie in te schatten en op te meten. Op basis van deze analyse mag u binnen 48u een offerte verwachten van ons. Transparantie en snelheid zijn twee van de kernwaarden van Remotec die we in alles meedragen.

Als u beslist om met ons samen te werken, komt Remotec in actie. Uw project wordt tot een goed einde gebracht zonder dat u er zich zorgen over moet maken.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw project? Of wilt u graag meer horen over de mogelijkheden van aanrijdbeveiliging? Contacteer ons dan vrijblijvend. Alle projecten bij Remotec zijn maatwerk, dus we denken graag mee met onze klanten. Zo krijgt u de best passende oplossing.

Maak een vrijblijvende afspraak