Veiligheidspoorten

Veiligheidspoorten

Veiligheidspoorten

Veiligheidspoorten hebben één doel: het beschermen van werknemers, bezoekers en andere gasten die zich op uw bedrijfsterreinen bevinden. Deze poorten worden geïnstalleerd op risicopunten zoals oversteekplaatsen, het einde van voetpaden of bij onderbroken gangen. Veiligheidspoorten dwingen voetgangers om te stoppen met wandelen en een handeling uit te voeren. Dankzij de uitvoering van deze handeling zal de alertheid verhogen en wordt het gevaar op ongevallen grondig ingeperkt.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom veiligheidspoorten plaatsen?

Dit type aanrijdbeveiliging is beschikbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Met behulp van enkele personaliseerbare elementen kunnen veiligheidspoorten perfect ondergedompeld worden in de huisstijl van uw bedrijf. Bovendien vormen ze een ideale combinatie met onze veiligheidshekken, waardoor er een coherent, functioneel en esthetisch geheel gevormd wordt. Contacteer onze expert voor een analyse van alle risicopunten binnen uw bedrijf, zodat uw werknemers en bezoekers optimaal beschermd worden.

De Remotec-expertise

Bij Remotec staat het afleveren van kwaliteitsproducten aan tevreden klanten op nummer één. Door in nauwe communicatie met onze klanten te staan, kunnen we onze projecten efficiënt afwerken. Om zo vlot mogelijk door te werken en u bij te staan in al uw projecten werken we enkel met topmateriaal en vakmensen.

In ons volledige proces garanderen we dat u ondersteund wordt door onze ervaren techniekers. Ook tijdens de installatie hoeft u uw eigen productie niet of amper stil te leggen, want de Remotec-plaatsingsteams zijn het gewend om te werken op minimale ruimte.

Remotec biedt zeer veel ruimte voor personalisatiemogelijkheden. Wat uw vereisten ook zijn voor uw veiligheidspoortjes, Remotec kan het leveren. Dat is één van de redenen waarom we productie en installatie van onze eindproducten en projecten in eigen bedrijf houden. We houden zicht op de materialen, methode van creatie en maken alle personalisatie mogelijk. Zo kunnen we altijd de gekende Remotec-kwaliteit garanderen.

De volgende stap

Na het eerste contact komt één van de Remotec technisch adviseurs naar uw bedrijfsterrein voor een gratis analyse. Op basis van deze analyse maken we een offerte op binnen de 48u zodat u zo snel en overzichtelijk mogelijk een totaalbeeld krijgt van uw project.

Als u nog niet helemaal zeker bent van uw project of de mogelijkheden, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren. Alle Remotec projecten zijn volledig op maat uitgevoerd. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor u en we denken graag met onze klanten mee.

Maak een vrijblijvende afspraak