Rekbeschermers

Rekbeschermers

Rekbeschermers

Om producten, materialen en grondstoffen op een overzichtelijke manier te bewaren maken bedrijven gebruik van rekken. Deze stalen constructies zijn stevig en functioneel, maar zullen bij impact met heftrucks of andere zware voertuigen toch schade lijden. Remotec biedt de ideale oplossing om beschadiging te voorkomen in de vorm van rekbeschermers. Ze voorkomen niet alleen schade aan de rekken, maar reduceren ook instortingsgevaar, waardoor uw gestockeerde producten en werknemers gespaard blijven van schade.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom rekbeschermers?

Rekbeschermers zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Remotec stelt een oplossing op maat voor, afhankelijk van de grootte van uw rekken, uw huisstijl en de sector waarin u actief bent. Met personaliseerbare mogelijkheden in kunststof en metaal kunnen we gegarandeerd voldoen aan uw noden en wensen. Contacteer vandaag nog één van onze experts om uw magazijnen van ongevallen te vrijwaren.

De Remotec-expertise

Remotec heeft meer dan 75 medewerkers die altijd voor u klaar staan. In de afgelopen 30 jaar hebben we meer dan 5000 producten geplaatst bij meer dan 3500 klanten. Onze ervaring is dan ook amper te evenaren en we hebben alle vertrouwen dat we ook uw project tot een goed einde kunnen brengen.

Onze vakkundige teams komen bij u ter plaatste om alles op te meten, waarna we de kolombeschermers in de gewenste afmetingen en het gewenste materiaal zullen voorbereiden. Tijdens de installatie kan u gerust zijn, onze teams nemen niet meer dan de hoogstnodige ruimte en tijd in. Zo moet u uw eigen werkzaamheden amper of niet stilleggen. Uiteraard bekijken we samen wanneer de installatie het best ingepland kan worden en zal Remotec zich daaraan aanpassen in de mate van het mogelijke.