Hoogtebegrenzers

Hoogtebegrenzers

Hoogtebegrenzers

Het is misschien wel één van de meest ergerlijke problemen op bedrijfsterreinen met veel vrachtverkeer. De vrachtwagens komen aangereden en willen onder een poort of door een doorgang maar blijkbaar is dit model truck hoger dan andere waardoor er schade ontstaat. De schade kan aan uw poort, leidingen of gebouw zijn, aan de vrachtwagen of aan allebei.

De hele situatie had vermeden kunnen worden met een goed geplaatste hoogtebegrenzer. De vrachtwagenchauffeur had de hoogte van de poort of ingang niet moeten inschatten, maar had die simpelweg kunnen aflezen.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom hoogtebegrenzers?

Door te kiezen voor stevige hoogtebegrenzers kan u zeker zijn dat de correcte hoogte niet alleen is aangegeven, maar ook uw gebouw beschermd is. Het zal namelijk de vrachtwagen tegenhouden of vertragen. De impact en de schade aan de vrachtwagen worden geminimaliseerd en in het beste geval volledig voorkomen. Het vervangen van eventuele schade aan uw hoogtebegrenzer is minder belastend voor uw bedrijf dan het vernieuwen van de inrit.

In essentie is een hoogtebegrenzer een eenvoudige constructie. Door het stevig bevestigen van verschillende stalen balken en het toevoegen van een hoogtevermelding. Deze aanduiding gebeurt meestal met een duidelijk bord en een lichtere stalen buis die aan kettingen wordt opgehangen. Op die manier is er speling in de beschikbare ruimte.

Er zijn verschillende elementen die meespelen in de keuze van uw hoogtebegrenzers. In bijna alle gevallen is het namelijk nodig om de hoogtebegrenzer op maat te maken. De bestaande infrastructuur, het soort verkeer, de rem-impact … hebben allemaal invloed op het eindresultaat. Laat u dus zeker goed informeren.

De Remotec-expertise

Remotec staat alle klanten bij met raad en daad. Vanaf het eerste contact en onze vrijblijvende analyse en offerte tot en met de installatie en eventuele nazorg. Bij Remotec kan u erop rekenen dat we in alle transparantie communiceren.

Personalisatie is een element dat Remotec hoog in het vaandel houdt. Omdat Remotec het volledige project in eigen beheer houdt, kan u steeds kwaliteit gegarandeerd worden. Bovendien laat het ons toe om onze expertise te gebruiken en hoogtebegrenzers te maken die elke hoogte en afstand overbruggen. Bijhorende borden of signalisatie kan u ook door Remotec laten bedrukken. Wilt u graag een korte instructie of liever de specifieke hoogte? Alles is mogelijk.

Onze ervaren vakmensen installeren de hoogtebegrenzer zo snel en efficiënt mogelijk. Ze nemen zo min mogelijk tijd en ruimte in, zodat u uw eigen werken niet of zo kort mogelijk hoeft stil te leggen. We overleggen graag met u om te kijken op welke momenten u het minste verkeer heeft en de overlast tot een minimum gereduceerd kan worden.

De volgende stap

Na uw aanvraag komt er een Remotec expert naar uw bedrijfsterrein om de situatie in te schatten. Op basis van deze analyse maken we een offerte op, die u binnen 48u na uw analyse kan verwachten. Het moment van de analyse is ook een ideaal moment om verwachtingen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Als u beslist om met ons samen te werken, gaan we onmiddellijk aan de slag voor u. Gedurende het voorbereidingsproces kan u er zeker van zijn dat u altijd aanpassingen kan laten maken aan het ontwerp en dat u op de hoogte gehouden wordt. Alle elementen van personalisatie worden tot in detail besproken en afgewerkt, zodat u krijgt wat u in gedachten had.

Heeft u nog vragen, een project in gedachten maar weet u niet goed waar te beginnen, of bent u nog niet helemaal overtuigd, contacteer ons! We staan open voor alle vragen en denken graag met u mee. Transparante communicatie is essentieel voor ons.

Maak een vrijblijvende afspraak