Slagbomen

Slagbomen

Slagbomen

Ook slagbomen zijn een gegeven in de signalisatie en verkeersplannen. En met goede reden. Zonder slagbomen is iedereen vrij om te rijden waar ze willen. Dat is niet wat u wilt op uw bedrijfsterrein! Bovendien laten slagbomen toe om de snelheid en het volume van het verkeer te regelen.

Een eenvoudige oplossing die grote problemen kan voorkomen. Laat u daarom verrassen door de mogelijkheden van slagbomen. Weet u al wat u wilt? Vraag dan uw gratis locatiebezoek met analyse en offerte aan.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom slagbomen?

Via slagbomen creëert u een veiligere verkeersstroom voor uw bedrijfsterrein. Ze zijn eenvoudig, handig en veelzijdig. Voor veel bedrijven is het belangrijk om op elk moment te weten welk verkeer op welke plek is.

Met slagbomen is het geen enkel probleem om verkeer te weren uit bepaalde zones. Het is voor bezoekers bijvoorbeeld niet altijd nodig om naar de laad- en loszones te kunnen rijden. Dan zijn slagbomen een ideale oplossing. Door het installeren van de juiste slagbomen als onderdeel van een weloverwogen signalisatieplan, houdt u overzicht.

In moderne slagbomen zijn er verschillende opties. De manuele en automatische slagbomen kunnen ook gepersonaliseerd worden. Er zijn verschillende afmetingen en kleuren mogelijk. Ook het bord dat aan de slagboom bevestigd kan worden, kan gepersonaliseerd worden.

De Remotec-expertise

Remotec is er trots op om onze klanten met raad en daad bij te staan. Onze experts zijn opgeleid om mee te denken met onze klanten, om personalisatie mogelijk te maken. Een andere manier waarop we personalisatie mogelijk maken is het zelf produceren en personaliseren van alle producten. Remotec houdt alles in eigen bedrijf.

Kiest u ervoor om met Remotec samen te werken, dan krijgt u gegarandeerd de gekende Remotec kwaliteit. Die kwalitatieve zorg strekt zich uit doorheen het hele proces. In overleg en in productie, maar ook in de installatie. Onze installatieteams zijn opgeleid in het snel en efficiënt installeren van alle producten. U hoeft uw eigen werkzaamheden niet of amper stil te leggen, want onze teams vragen enkel de hoogstnodige ruimte én tijd.

De volgende stap

Na het indienen van uw aanvraag neemt Remotec contact met u op om een afspraak te maken. Op het afgesproken moment komt er een Remotec expert ter plaatse zodat de situatie op locatie wordt ingeschat. U kan binnen 48u na analyse de offerte verwachten die gebaseerd is op de analyse zelf. Hierna gaat Remotec onmiddellijk voor u aan de slag.

Heeft u nog vragen? Een project in gedachten maar weet u niet waar te beginnen? Of bent u nog niet helemaal overtuigd? Neem compleet vrijblijvend contact met ons op, en we denken met u mee.

Maak een vrijblijvende afspraak