Veiligheidspoorten

Veiligheidspoorten

Veiligheidspoorten

Remotec biedt veiligheidspoorten aan die dienen als een extra bescherming voor de voetgangers. Deze poorten worden doorgaans gebruikt bij voetpaden of gangen die onderbroken worden voor een (heftruck)overgang of wanneer de voetgangers een straat of gang moeten oversteken. De voetgangers moeten stoppen met wandelen en de poort opentrekken om hun weg veilig te kunnen verderzetten. Dankzij deze handeling bouwen we een 'pauze' in voordat ze een oversteek maken, wat zorgt voor een verhoogde alertheid.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom veiligheidspoorten plaatsen?

Onze poorten zijn voorzien van springveren waardoor ze automatisch terug dichtslaan en ook de volgende voetganger dezelfde veiligheidsvoorzorgen ervaart. We bieden niet alleen de standaard veiligheidspoorten aan maar ook volledig personaliseerbare veiligheidspoorten. De veiligheidspoorten kunt u verder personaliseren door de poort in uw huisstijl te laten bedrukken, eventueel met aangepaste veiligheidsvoorschriften en pictogrammen. Zo worden de voetgangers nog eens extra herinnerd aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materiaalkwaliteiten, bedrukkingen, kleuren …

De Remotec-expertise

Bij Remotec staat het afleveren van kwaliteitsproducten aan tevreden klanten op nummer één. Door in nauwe communicatie met onze klanten te staan, kunnen we onze projecten efficiënt afwerken. Om zo vlot mogelijk door te werken en u bij te staan in al uw projecten werken we enkel met topmateriaal en vakmensen.

In ons volledige proces garanderen we dat u ondersteund wordt door onze ervaren techniekers. Ook tijdens de installatie hoeft u uw eigen productie niet of amper stil te leggen, want de Remotec-plaatsingsteams zijn het gewend om te werken op minimale ruimte.

Remotec biedt zeer veel ruimte voor personalisatiemogelijkheden. Wat uw vereisten ook zijn voor uw veiligheidspoortjes, Remotec kan het leveren. Dat is één van de redenen waarom we productie en installatie van onze eindproducten en projecten in eigen bedrijf houden. We houden zicht op de materialen, methode van creatie en maken alle personalisatie mogelijk. Zo kunnen we altijd de gekende Remotec-kwaliteit garanderen.

De volgende stap

Na het eerste contact komt één van de Remotec technisch adviseurs naar uw bedrijfsterrein voor een gratis analyse. Op basis van deze analyse maken we een offerte op binnen de 48u zodat u zo snel en overzichtelijk mogelijk een totaalbeeld krijgt van uw project.

Als u nog niet helemaal zeker bent van uw project of de mogelijkheden, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren. Alle Remotec projecten zijn volledig op maat uitgevoerd. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor u en we denken graag met onze klanten mee.

Maak een vrijblijvende afspraak